Android Jelly Bean va sosi În curând pe telefoanele LG Optimus 4X HD, L9 și L7

2.385 ori
<b>Android Jelly Bean va sosi În curând pe telefoanele LG Optimus 4X HD, L9 și L7</b>LG se număra printre companiile codase când vine vorba de actualizarea sistemului de operare de pe smartphone-urile sale. Ei bine, acum când ne pregătim deja de a doua versiune Android de după primul Jelly Bean se pare că vor primi și unele...

LG se număra printre companiile codase când vine vorba de actualizarea sistemului de operare de pe smartphone-urile sale. Ei bine, acum când ne pregătim deja de a doua versiune Android de după primul Jelly Bean se pare că vor primi și unele smartphone-uri celebre LG actualizarea.

E vorba despre modelele LG Optimus 4X HD, LG Optimus L9 și LG Optimus L7, toate confirmate pentru update de către LG Hong Kong, pe pagina sa de Facebook. L9 și L7 sunt în acest caz doar versiunile asiatice, din câte afirma pagina respectivă, iar versiunile internaționale vor primi mai târziu Android 4.1. LG Optimus G a primit între timp actualizarea la Android 4.1.2, dar doar în Coreea de Sud.

Cât despre mult doritul LG Optimus G Pro, pe care îl tot vedem în imagini noi și care aparent deja se vinde în Japonia, el rulează Jelly Bean din start. La fel se întâmplă și cu LG Optimus L7 II, un model dual SIM care va fi lansat la finalul acestei luni, probabil la MWC 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×