Intel ia o decizie importantă privind viitorul său 5G; Iată ce anunță CEO-ul Bob Swan

993 ori
<b>Intel ia o decizie importantă privind viitorul său 5G; Iată ce anunță CEO-ul Bob Swan</b>Veștile inedite de astăzi continuă și după ce am aflat despre armistițiul dintre Apple și Qualcomm cu doar câteva momente în urmă, acum descoperim că Intel a luat o decizie majoră în ceea ce privește viitorul său în domeniul 5G

Veștile importante de astăzi continuă și după ce am aflat despre armistițiul dintre Apple și Qualcomm cu doar câteva momente în urmă, acum descoperim că Intel a luat o decizie majoră în ceea ce privește viitorul său în domeniul 5G.  Aflăm chiar din partea CEO-ului Bob Swan faptul că s-a luat decizia ca Intel să renunțe la dezvoltarea de soluții 5G pentru zona smartphone.

Planurile Intel sugerau o lansare a acestor modemuri 5G pentru smartphone-uri anul viitor și la un moment dat se vehicula și faptul că Apple ar putea merge pe ruta Intel pentru furnizarea acestor soluții. Acum la scurt timp de la armistițiul încheiat cu Qualcomm de către Apple, cei de la Intel părăsesc misterios scena probabil ca urmare a contractului pierdut cu Apple pe această cale.

CEO-ul Intel a declarat că firma sa este încântată de oportunitățile aduse de 5G, dar cu toate acestea în zona modemurilor de smartphone-uri nu există o cale clară către profit și rezultate pozitive. Cu toate acestea, 5G-ul rămâne o prioritate strategică pentru Intel, la ora actuală compania dezvoltând un portofoliu generos de produse wireless și proprietăți intelectuale. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×