Huawei dezvăluie detalii despre contractele 5G obținute; Din totalul de 40 contracte, 23 provin din Europa

846 ori
<b>Huawei dezvăluie detalii despre contractele 5G obținute; Din totalul de 40 contracte, 23 provin din Europa</b>După cum știți deja, problemele Huawei continuă la nivel global și mai ales în SUA, acolo unde de curând și celebrul institut de tehnologie MIT a decis să întrerupă colaborarea cu firma chineză ca urmare a investigațiilor federale

După cum știți deja, problemele Huawei continuă la nivel global și mai ales în SUA, acolo unde de curând și celebrul institut de tehnologie MIT a decis să întrerupă colaborarea cu firma chineză ca urmare a investigațiilor federale deschise de SUA pe motivul spionajului și încălcării de sancțiuni.

În ciuda tutoror avertizărilor și interzicerilor din anumite țări, iată că firma chineză reușește să obțină destul de multe contracte 5G după cum descoperim astăzi. Suntem informați că la ora actuală Huawei are semnate 40 de astfel de contracte, detaliul interesant fiind acela că un număr de 23 contracte provind de pe plan european. 10 vin din Orientul Mijlociu, 6 din Asia și unul din Africa.

Au fost vândute și peste 70.000 stații de bază 5G și descoperim că în China Continentală cei de la Huawei nu au nici un contract încheiat, singurul contract comercial pentru 5G provenind din Hong Kong. Deși s-au realizat multe teste 5G pe piața din China, se pare că guvernul ar fi optat pentru o încetinire a rollout-ului acestei tehnologii pentru moment. 

Există și o întârziere a furnizorilor de componente asociate dispozitivelor 5G și aflăm că problemele Huawei din lume ar îndemna guvernul chinez să reducă nivelul de promovare al tehnologiei 5G. În altă ordine de idei, vă amintim că Huawei a demarat o campanie 5G Roadshow pentru prezentarea tehnologiilor sale 5G, caravană care săptămâna trecută a ajuns și în București după cum vă relatam aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×