Intel va veni la MWC 2013 cu un nou CPU pentru telefoane, unul dual core

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.165 ori
<b>Intel va veni la MWC 2013 cu un nou CPU pentru telefoane, unul dual core</b>După ce furnizat procesoare single core pentru terminale produse de Motorola, Lenovo și ZTE, Intel va aduce la MWC 2013 un nou CPU, de această dată unul dual core. El este destinat tot terminalelor mobile și face parte tot din seria Intel Atom....

După ce furnizat procesoare single core pentru terminale produse de Motorola, Lenovo și ZTE, Intel va aduce la MWC 2013 un nou CPU, de această dată unul dual core. El este destinat tot terminalelor mobile și face parte tot din seria Intel Atom.

Recent a fost anunțat și un model nou single core bazat pe Intel, Acer Liquid C1 și ca o coincidență avem și noi în teste un telefon cu un astfel de CPU Atom: ZTE Grand X în. Intel începe încet-încet să își facă numele auzit și pe această piață, după ce s-a ținut departe de mobile câțiva ani buni, iar piața a fost împărțită între Qualcomm, Nvidia, Texas Instruments, Samsung și alte câteva branduri asiatice de procesoare.

Deocamdată nu se știe mare lucru despre noul procesor Intel, în afară de faptul că va reprezenta o combinație de două core-uri, GPU dual și va folosi tehnologia Intel Hyper Threading, pentru performanțe impresionante. Sunt tare curios să văd cum au optimizat consumul de această dată, deoarece Intel are o faimă negativă când vine vorba de consumul terminalelor cu soluția sa de procesare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×