Sony Xperia E ajunge la FCC, smartphone de buget disecat și analizat

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.032 ori
<b>Sony Xperia E ajunge la FCC, smartphone de buget disecat și analizat</b>Sony Xperia E e un telefon entry level care și-a făcut recent apariția la FCC, autoritatea americană care se ocupă cu testarea terminalelor mobile și aprobarea lor pentru vânzare. Astăzi vedem acest handset disecat și analizat de această...

Sony Xperia E e un telefon entry level care și-a făcut recent apariția la FCC, autoritatea americană care se ocupă cu testarea terminalelor mobile și aprobarea lor pentru vânzare. Astăzi vedem acest handset disecat și analizat de această autoritate și aflăm mai multe detalii despre el.

Xperia E este un telefon entry level, care va costa 158 de euro și vine cu ecran de 3.5 inch, 4 GB memorie internă și 512 MB RAM, plus un procesor Qualcomm MSM7227A single core. Terminalul a primit aprobarea pentru utilizarea în benzile GSM de 850, 900, 1800 și 1900 și benzile WCDMA I și VIII. Trebuie să aflați că acest model a fost anunțat oficial în decembrie și ne așteptam să ajungă în magazine următoarele săptămâni.

El cântărește 115 grame, măsoară 11 mm în grosime, iar ecranul său suporta o rezoluție de 320 x 480 pixeli. Alte dotări includ slot microSD, camera de 3.15 MP în spate, GPU Adreno 200 și o baterie Li-Ion de 1530 mAh. Din câte văd, luându-mă după design și dotări, acest model poate fi considerat o continuare a seriei Xperia Mini.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×