Patronul echipei Chelsea investește În operatorul Truphone, care se extinde internațional

Autor:  | Publicat în:  Truphone 631 ori
<b>Patronul echipei Chelsea investește În operatorul Truphone, care se extinde internațional</b>Povestea celor de la Truphone este una de succes, compania care oferea inițial servicii VoIP ajungând să ofere și servicii de telefonie GSM în Marea Britanie. Acum această firmă primește o importantă finanțare din partea lui Roman Abramovich,...

Povestea celor de la Truphone este una de succes, compania care oferea inițial servicii VoIP ajungând să ofere și servicii de telefonie GSM în Marea Britanie. Acum această firmă primește o importantă finanțare din partea lui Roman Abramovich, patronul echipei de fotbal Chelsea.

Rusul a investit 75 de milioane de lire sterline în Truphone, iar compania vrea acum să se extindă și pe întreg continentul european și în Asia. Abramovich va deține 23.3% din companie, iar aceasta e considerată încă o "tânără speranță", care a depășit cu greu pragul de startup. Pornită la drum în 2006, Truphone era echivalentul lui Skype la acea vreme, oferind software VoIP pentru telefoane. Truphone a ales să nu concureze cu rivalii săi, integrand serviciile Skype de exemplu în aplicația sa.

în 2010 Truphone a devenit un operator de telefonie mobilă virtual, creând o cartelă SIM internațională, care permite accesul mai multor rețele din țări diferite. Aceste SIM-uri funcționau la nivel internațional, ca și cum ar fi fost locale. Truphone vrea să se extindă în Polonia, Germania, Spania, Olanda, Hong Kong și alte tări și face angajări acum. Să fie acesta procesul de naștere a unui nou mare operator?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×