Interfata de admin WordPress, optimizata pentru iPhone si alte telefoane

987 ori
<b>Interfata de admin WordPress, optimizata pentru iPhone si alte telefoane</b>Utilizatorii lui iPhone care au hobby-ul pe care il cunoastem cu totii sub numele de "blogging" se vor bucura sa afle ca acum isi updata blogul datorita unui nou plugin, WPhone. Astfel, oriunde v-ati afla, daca sunteti bloggeri, veti putea scrie un post...

Utilizatorii lui iPhone care au hobby-ul pe care il cunoastem cu totii sub numele de "blogging" se vor bucura sa afle ca acum isi updata blogul datorita unui nou plugin, WPhone.

Astfel, oriunde v-ati afla, daca sunteti bloggeri, veti putea scrie un post nou, sau sa le administrati pe cele existente, aproband commenturi sau raspunzand "fanilor". Se pare ca WPhone este destul de rapid, de vreme ce toate paginile sunt afisate in varianta lor de baza, fara detalii inutile, iar cu ajutorul lui GZIP, acestea ajung instantaneu pe iPhone, economisind timpul si banii celor care folosesc conexiuni EDGE. De asemenea, creatorii lui WPhone au pregatit un pluging care functioneaza in tandem cu toate browserele mobile, care nu suporta JavaScript.

Iata ca in sfarsit putei "blogui" din mers, in mod clar o veste buna pentru cei care fac bani din bloguri dar trebuie sa-si paraseasca uneori pc-ul pentru a pleca in cautarea unor subiecte interesante de abordat. Sunteti bloggeri? Daca da, ce parere aveti despre aceasta imbunatatire adusa browserelor dumneavoastra mobile, cu un avantaj clar al posesorilor unui iPhone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×