Batalia telefoanelor cu camera de 5 megapixeli

4.540 ori
<b>Batalia telefoanelor cu camera de 5 megapixeli</b>5 este numarul magic al telefoanelor cu camera din ziua de azi, dar nu conteaza atat de mult cati megapixeli are aceasta, ci si calitatea lentilei. La ora actuala batalia se da intre gigantii Sony Ericsson, Samsung, LG si Nokia care afirma sus si tare ca...

5 este numarul magic al telefoanelor cu camera din ziua de azi, dar nu conteaza atat de mult cati megapixeli are aceasta, ci si calitatea lentilei. La ora actuala batalia se da intre gigantii Sony Ericsson, Samsung, LG si Nokia care afirma sus si tare ca ofera clientilor "cel mai tare cameraphone".

In special campania publicitara a lui Samsung G800 pune accentul pe faptul ca terminalul este in primul rand o camera digitala si in al doilea rand un telefon. Aruncand o privire pe site-ul dialaphone.co.uk am gasit o colectie mai mult decat interesanta de poze facuta cu toate telefoanele pretendente la titlul de "cel mai bun cameraphone". La urma urmei, reviewurile telefoanelor sunt doar o insiruire de termeni si specificatii tehnice si doar pozele sunt cele care fac dovada calitatii unei camere.

Telefoanele folosite de catre redactorii Dialaphone sunt LG Viewty, Nokia N95, Samsung G600, Samsung G800 si Sony Ericsson K850i. Ar fi fost interesant ca si Nokia N82 sa participe la aceasta provocare, dar terminalul tocmai a fost lansat si nu este inca disponibil pentru toate redactiile virtuale. Pentru o selectie completa de imagini comparative accesati site-ul http://www.dialaphone.co.uk/blog/?p=834, luand in calcul si sondajul din partea inferioara a paginii. Va trebui totusi sa retineti faptul ca Samsung G800 era un model de teste si nu varianta finala, deci produsul care va ajunge in magazine ar putea fi mai performant. Finalistii au fost LG Viewty si Samsung G800, cu o usoara tendinta catre ultimul, datorita zoomului sau optic impresionant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×