Proiectul secret Apple este un motor de cautare

1.199 ori
<b>Proiectul secret Apple este un motor de cautare</b>Apple va fi cu siguranta un rival de seama pentru Google si telefonul lor G1, bazat pe platforma Android, de indata ce compania lui Steve Jobs dezvaluie cel mai nou si neasteptat produs al sau: un motor de cautare. Viata celor de la Google era deja mai...

Apple va fi cu siguranta un rival de seama pentru Google si telefonul lor G1, bazat pe platforma Android, de indata ce compania lui Steve Jobs dezvaluie cel mai nou si neasteptat produs al sau: un motor de cautare.

Viata celor de la Google era deja mai grea, dupa ce primul lor telefon a fost criticat de catre public si specialisti pentru bugurile sale de software si lipsa functiilor performante. Apple foloseste la ora actuala browserul Safari pe iPhone si serviciile Google pentru cautare web. Implicarea lor in acest din urma domeniu ar putea avea un impact insemnat, de vreme ce browserul sau detine o cota de piata de 6%.

Zvonul despre motorul de cautare Apple este neoficial deocamdata si ar putea fi pornit din dorinta de a scadea actiunile Google, sau doar de a-i ingrijora pe specialistii gigantului. La urma urmei, producatorul lui iPhone nu a dat semne ca ar dori sa intre in razboi cu Google sau Yahoo! pe piata motoarelor de cautare, proiectul fiind imposibil fara specialisti cu experienta "imprumutati" de la competitie.

Sursa:  Gsmdome.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×