Invitații Music beta by Google

Autor:  | Publicat în:  Google 1.891 ori
<b>Invitații Music beta by Google</b>Vă informăm aici despre posibilitatea activării contului "Music beta by Google", prin folosirea unui soft gratuit care ascunde, sau mai bine zis falsifică locația de la care intrați pe internet, în așa fel, încât Google vă localizează în SUA,...

Vă informăm aici despre posibilitatea activării contului "Music beta by Google", prin folosirea unui soft gratuit care ascunde, sau mai bine zis falsifică locația de la care intrați pe internet, în așa fel, încât Google vă localizează în SUA, astfel puteți cere acces în serviciul de streaming muzică al gigantului american.

De câteva zile însă, Google a început să distribuie către utilizatorii deja înregistrați, binecunoscutele invitații (două la număr), ca și în cazul Gmail, Wave și mai nou Google+, care facilitează procesul de adoptare al serviciului muzical de către cei care încă n-au acces la el.

în acest sens am pornit la sfârșitul săptămânii trecute un topic pe Google Plus, prin intermediul căruia puteți cere invitații "Music beta by Google", urmând ca la rândul vostru să puteți oferi mai departe cele două invitații pe care le veți primi spre distribuire, imediat ce v-ați activat contul. Puteți bineînțeles folosi și sistemul de commenturi ale mobilissimo.ro pentru a cere și a da aceste invitații.

Pentru cei care încă nu au cont de Google Plus, revin cu oferta de data trecută.. "dați-mi un mail pe mobilissimo(a)gmail.com și vă voi trimite o invitație"!

în final, dacă încă nu ați aflat pentru ce vă folosește acest serviciu al Google, citiți detalii aici, sau urmăriți acest clip YouTube:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×