Google Music sosește astăzi În versiunea beta la Google I/O 2011, deocamdată fără licențe pentru melodii

1.530 ori
<b>Google Music sosește astăzi În versiunea beta la Google I/O 2011, deocamdată fără licențe pentru melodii</b>CNET ne informează că Google pregătește o versiune test a noului său serviciu de muzică digitală, care va permite utilizatorilor să uploadeze melodiile preferate pe serverele gigantului motoarelor de căutare. Vești despre acest serviciu aflam...

CNET ne informeazăGoogle pregătește o versiune test a noului său serviciu de muzică digitală, care va permite utilizatorilor să uploadeze melodiile preferate pe serverele gigantului motoarelor de căutare. Vești despre acest serviciu aflam luna trecută, dar acum avem și confirmarea lui Zahavah Levine, unul dintre oficialii Google implicați în proiect.

Google s-a aflat în ultimul an într-un proces dur de negociere a licențelor pentru melodii de la cele 4 mari case de discuri, care deja colaborează cu rivalii de la Apple pentru iTunes. Totuși, compania din Mountain View va proceda precum Amazon și al său serviciu muzical tip cloud, lansând Google Music în varianta test, dar fără licențe pentru melodiile incluse.

Serviciul se va numi inițial Music Beta by Google și va permite tuilizatorilor să uploadeze muzica preferată prin intermediul serverelor puse la dispozite de compania americană. Melodiile vor putea fi accesate de oriunde există o conexiune Internet și un terminal conectat. în plus, posesorii de terminale Android vor putea accesa melodiile și offline, conform aceluiași Levine.

Având în vedere că serviciul este în fază beta, deocamdată utilizatorii se vor putea înscrie pentru utilizarea sa doar pe bază de invitație. Prioritate au participanții la I/O 2011 și posesorii de tablete Motorola Xoom. Lansarea de azi ar fi o lovitură pentru Apple care pregătește un serviciu de streaming muzical de ceva timp și care acum ca rivași atât pe Amazon, cât și pe Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×