Nokia 500, primul terminal Symbian cu procesor de 1GHz e acum oficial, la prețul de 150 de euro

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.262 ori
<b>Nokia 500, primul terminal Symbian cu procesor de 1GHz e acum oficial, la prețul de 150 de euro</b>Era cazul ca numeroasele telefoane Symbian scăpate de Nokia pe Internet după debutul lui N9 să primească și o confirmare oficială. Aceasta vine chiar azi, cel puțin pentru modelul Nokia 500, o denumire inedită și un semn că finlandezii vor...

Era cazul ca numeroasele telefoane Symbian scăpate de Nokia pe Internet după debutul lui N9 să primească și o confirmare oficială. Aceasta vine chiar azi, cel puțin pentru modelul Nokia 500, o denumire inedită și un semn că finlandezii vor schimba și brandingul seriilor de telefoane, nu doar specificațiile.

Acest model este o premieră prin faptul că e primul terminal Symbian cu procesor de 1 GHz. Prețul sau va fi de 150 de euro, iar smartphone-ul va debuta în trimestrul 3 al acestui an și va rula Symbian Anna. O însușire a lui Nokia 500 este abilitatea de a-și schimba lookul, prin folosirea mai multor capace de baterie, în culori diferite.

Promovat drept un smartphone low cost, noul Nokia vine cu următoarele specificații:

  • Display: 3.2 inchi, capacitiv touch, 640 x 360 pixeli
  • Camera: 5MP, suporta captura video
  • CPU: 1GHz
  • Memorie: 2 GB internă, slot microSD (până la 32 GB)
  • Conectivitate: pentaband, 3G, Bluetooth 2.1, WiFi b/g
  • Bateria: 5-7 ore de convorbiri, 450+ ore în standby, 35 ore de playback audio
  • Alte dotări: Nokia Maps, radio FM

Telefonul măsoară 14.1 mm în grosime și cântărește doar 93 de grame, devenind astfel mai ușor decât orice alt model Symbian^3 lansat până acum. Revenind la prețul de 150 de euro, aflați că acesta se aplică fără taxe și reduceri ale operatorilor, deci ne putem aștepta la oferte și mai bune.

Nokia 500, primul terminal Symbian cu procesor de 1GHz e acum oficial, la prețul de 150 de euro

Nokia 500, primul terminal Symbian cu procesor de 1GHz e acum oficial, la prețul de 150 de euro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×