iOS 12 Beta 6 este actualizarea ce oferă un refresh pentru iPhone-urile mai vechi, care devin acum mai rapide

1.176 ori
<b>iOS 12 Beta 6 este actualizarea ce oferă un refresh pentru iPhone-urile mai vechi, care devin acum mai rapide</b>Încă de la anunțul din cadrul conferinței Apple WWDC 2018 aflam că iOS 12 va fi un release important pentru iPhone-urile mai vechi, acestea urmând a beneficia de un boost la nivel de performanță. Fix așa se și întâmplă acum odată cu versiune

La doar o săptămână distanță de la startul distribuirii lui iOS 12 Beta 5, iată că Apple livrează acum și release-ul Beta 6 care deși nu aduce prea multe modificări la nivel estetic, reușește să reprezinte un refresh major pentru terminalele iPhone mai vechi. Aflăm și vedem prin intermediul unui material video EveryThingApplePro faptul că acest release este cel care îmbunătățește performanța telefoanelor iOS mai vechi.

În clip ne este prezentat un iPhone 6s care răspunde instant la comenzile realizate, aplicațiile fiind deschise imediat. Fix despre această îmbunătățire ne vorbea Apple la momentul lansării lui iOS 12 din cadrul WWDC 2018, la acea vreme fiind menționat că performanța procesorului va crește în momentele în care este nevoie de un extra boost. Au fost realizate și teste cu iPhone 6 Plus ce au confirmat o creștere de 40% a vitezei de deschidere a aplicației Camera și din câte vedem aici, chiar așa se și întâmplă.

Optimizările aduse de către inginerii companiei din Cupertino sunt binevenite și i-ar putea îndemna pe mulți să nu mai renunțe atât de rapid la iPhone-urile din buzunar. În altă ordine de idei, pe lista de noutăți aduse de iOS 12 Beta 6 avem următoarele:

  • Noi ecrane de start (splash screen) pentru aplicațiile App Store, iTunes Store, Books, TV, Music 
  • Reorganizare pentru wallpaper-uri
  • Eliminare wallpaper iOS 10
  • Iconiță nouă AirPlay pe lock screen
  • Fonturi mai bolduite în Maps
  • Eliminare wallpaper-uri pentru aplicația Home
  • Butonul de închidere al notificărilor mutat în dreapta la folosirea în mod landscape

Posibil ca acesta să fie ultimul update înainte de versiunea finală ce ar urma să debuteze la început de septembrie odată cu noile modele iPhone, asta desigur dacă nu sunt descoperite bug-uri serioase care îi vor îndemna pe cei de la Apple să aducă o altă actualizare. Aparent, aceasta cu numărul 6 ar contribui la un consum mai rapid al bateriei. Dacă sunt persoane pe aici care și-au instalat cel mai proaspăt beta așteptăm impresii legate de autonomia de după update!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×