BeautyGate este cel mai nou scandal care afectează iPhone XS; Apple ar putea oferi un patch pentru selfie-urile "machiate"

4.788 ori
<b>BeautyGate este cel mai nou scandal care afectează iPhone XS; Apple ar putea oferi un patch pentru selfie-urile "machiate"</b>Nici un iPhone fără un scandal "Gate", corect? Dacă recent se prefigura un nou Antennagate, dar nu am mai auzit mare lucru despre el, acum se discută mult mai serios despre aşa numitul "Beautygate". Mulţi utilizatori de iPhone XS şi iPhone XS Max s-au..

Nici un iPhone fără un scandal "Gate", corect? Dacă recent se prefigura un nou Antennagate, dar nu am mai auzit mare lucru despre el, acum se discută mult mai serios despre aşa numitul "Beautygate". Mulţi utilizatori de iPhone XS şi iPhone XS Max s-au plâns că sunt înfrumuseţaţi artificial de camera frontală de pe noile terminale şi tenul lor nu arata natural. Unbox Therapy a testat asta şi ce a ieşit aflaţi mai jos.

Lumea s-a plâns de o strălucire nenaturală a pielii, despre o piele prea "întinsă" şi fără riduri şi uneori chiar un ten prea roşiatic sau gălbui. Aveţi mai sus şi un clip în care îl vedem pe YouTuber-ul Unbox Therapy schimbând nuanţa pielii sale în faţa camerei dacă îşi pune mâna în dreptul feţei. Se pare că Apple ar folosi un algoritm special care recunoaşte fețele aici şi aplică efectele Beauty exagerate. Uneori sunt persoane ca şi YouTuber-ul de mai jos care par a purta machiaj, atât de agresiv e filtrul.

Beautygate este cel mai nou scandal care afectează iPhone XS; Apple ar putea oferi un patch pentru selfie-urile „machiate”

Tot mai multe persoane confirmă asta pe Twitter, Reddit şi YouTube. Unii au postat selfie-uri cu iPhone XS şi cu un alt model iPhone mai vechi pentru a face comparaţia. Au apărut tonalităţi roz ale chipului sau estomări ale texturii imperfecte a pielii la modelele noi. Chiar dacă asta te ajută pe Tinder, nu te ajută cu realismul selfie-urilor. Vina pentru Beautygate ar purta-o un filtru automat de reducere a "zgomotului" din imagini.

BeautyGate este cel mai nou scandal care afectează iPhone XS; Apple ar putea oferi un patch pentru selfie-urile "machiate"

Tool-uri din Photoshop şi Lightroom au cam acelaşi rol. Cei de la Apple Insider au aflat că Apple lucrează deja la un patch, care va fi inclus în următoarea versiune de iOS 12. Abia atunci vom putea reveni la riduri, coşuri şi tenul cel gălbui. Rămâne să testăm şi noi acest aspect pentru că tot avem un iPhone XS Max pe masa de teste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×