iPad Air 3/ iPad Pro 9.7 va avea ca preţ de pornire suma de 599 dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.222 ori
<b>iPad Air 3/ iPad Pro 9.7 va avea ca preţ de pornire suma de 599 dolari</b>Luni e ziua cea mare, cea c&acirc;nd Apple are programat un eveniment de presă, &icirc;n cadrul căruia va dezvălui noi modele iPad şi iPhone. Tableta aşteptată atunci ar putea fi numită iPad Air 3 sau iPad Pro 9.7, dar ce e sigur e că va fi o...

Luni e ziua cea mare, cea când Apple are programat un eveniment de presă, în cadrul căruia va dezvălui noi modele iPad şi iPhone. Tableta aşteptată atunci ar putea fi numită iPad Air 3 sau iPad Pro 9.7, dar ce e sigur e că va fi o variantă mai mică de iPad Pro, al cărui presupus preţ îl aflăm astăzi.

Se vehiculează suma de 599 de dolari pentru varianta de bază, cu 32 GB stocare şi se va ajunge până la 128 GB. De remarcat că aşa zisul iPad Air 3 nu va înlocui iPad Air 2 în actualul portofoliu de produse şi nu ar trebui să ne aşteptăm la o scădere de preţ a acelui model. Noul venit e fix un iPad Pro mai mic, cu aceleaşi 4 difuzoare, procesor Apple A9X şi probabil aceeaşi cantitate de RAM.

Vom primi şi suport pentru stylusul Apple Pencil şi un Smart Connector care va permite ataşarea noilor generaţii de Smart Keyboard, care vor debuta tot la evenimentul de luni. iPad Pro 9.7 va mai include şi o cameră de 12 MP, capabilă de captură video 4K, un upgrade faţă de senzorul de 8 MP de pe iPad Pro. Aflăm mai multe chiar mâine!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×