Nokia 3310 versus presă hidraulică: modelul iconic Nokia ajunge abţibild (Video)

1.738 ori
<b>Nokia 3310 versus presă hidraulică: modelul iconic Nokia ajunge abţibild (Video)</b>Nokia 3310 este cel mai popular şi mai uşor de recunoscut telefon al companiei finlandeze, un adevărat icon al vremurilor c&acirc;nd Nokia servea drept etalon. Cunoscut că "telefon indestructibil" şi sursă a numeroase meme-uri, azi vedem acest...

Nokia 3310 este cel mai popular şi mai uşor de recunoscut telefon al companiei finlandeze, un adevărat icon al vremurilor când Nokia servea drept etalon. Cunoscut că "telefon indestructibil" şi sursă a numeroase meme-uri, azi vedem acest handset confruntându-se cu o presă hidraulică.

Dacă atunci când a fost aruncat în şenilele unui tanc am avut ceva emoţii că va scăpa, aici nu există nici o şansă. Din câte ştiu o presă de genul ar trebui să aibă o forţă de strivire de 3 tone şi cu aşa ceva nu te pui. Terminalul devine afiş rapid şi sunetul de plastic şi sticlă strivită e unic. E interesant că au scăpat relativ OK contactele din zona inferioară, cel puţin după prima strivire.

După a doua nici Terminatorul lui Arnold nu scapă, ce e drept, dar logo-ul deasupra ecranului persistă. Nu pot să nu mă întreb dacă handsetul avea sau nu bateria la interior, pentru că aceasta ar fi putut exploda în urma acestei presiuni deosebite. Ceva îmi spune că bateria nu era înăuntru... voi ce credeţi? Dacă nici acest clip nu motivează Nokia să renască la iarnă, nimic nu o face.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×