Hero-X Review (UTOK Q5 GT): super eroii DC şi Marvel sunt caricaturizaţi într-un platformer mediocru (Video)

1.017 ori
<b>Hero-X Review (UTOK Q5 GT): super eroii DC şi Marvel sunt caricaturizaţi într-un platformer mediocru (Video)</b>Ca un făcut am testat fix 2 platformere pe telefonul UTOK Q5 GT, astfel că după jocul Random Heroes, &icirc;l luăm &icirc;n colimator pe Hero-X. El este un platformer gratuit in Play Store şi care pare a folosi personaje celebre din universul Marvel...

Ca un făcut am testat fix 2 platformere pe telefonul UTOK Q5 GT, astfel că după jocul Random Heroes, îl luăm în colimator pe Hero-X. El este un platformer gratuit in Play Store şi care pare a folosi personaje celebre din universul Marvel şi DC, dar fără a deţine licenţele aferente.

Controlăm jocul cu butoane left/right şi avem şi câte un buton virtual pentru pumn şi picior, dar şi pentru sărituri. Combo-urile le realizăm cu aceste butoane folosite în tandem şi e nevoie de cam multe lovituri pentru a dovedi un inamic, din păcate. Deblocăm costume şi powerupuri, toate foarte scumpe, când vine vorba de coins sau gems. Peste 10 combo-uri sunt incluse aici şi personaje care seamănă cu Wolverine, Captain America, Thor şi alţii.

Hero-X are o grafică şi un soundtrack 8 bit şi în mod surprinzător puteţi pocni şi obiecte, nu doar personaje, ba chiar utiliza şi arme, care sunt perisabile ce e drept. Printre arme se număra Uzi, AK47, M16, Magnum şi Beretta, dar şi grenade. Vă veţi lupta cu jokeri, câini, roboţi şi soldaţi cu lansatoare de rachete, iar sunetele de pumn şi picior sunt ca într-un film clasic cu bătăi şi că în jocurile de pe vremuri. Jocul e distractiv, dar e generic şi totul costa prea mult. Îi acordăm un 7.5 din 10. Îș puteți descărca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui UTOK Q5 GT, îl puteți afla de pe site-ul UTOK România.

Joc Hero-X, prezentat pe telefonul UTOK Q5 GT

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×