iPad Air disponibil de mâine În oferta Orange România

1.259 ori
<b>iPad Air disponibil de mâine În oferta Orange România</b>Operatorul Orange România a anunțat în cursul zilei de azi că modelul iPad Air va fi disponibil începând de mâine în oferta proprie. Clienții Orange vor putea achiziționa cea mai performantă tabletă Apple și în același timp vor beneficia de...

Operatorul Orange România a anunțat în cursul zilei de azi că modelul iPad Air va fi disponibil începând de mâine în oferta proprie. Clienții Orange vor putea achiziționa cea mai performantă tabletă Apple și în același timp vor beneficia de cea mai rapidă tehnologie pentru internet 4G.

iPad Air va fi disponibil la prețuri începând de la 349 EUR, împreună cu abonamentul Colibri Explore 25 pe o perioadă de 24 luni, abonament ce aduce trafic național nelimitat, primii 5 GB la viteze 4G, iar după depășirea acestora viteza scade la 128 kbps. De asemenea abonamentul mai oferă 10 GB spațiu de stocare în Orange Cloud și viteze de download de până la 43.2 mbps. Avem incluse și opțiunile Happy Night și Cost Control.

Noul iPad Air are o carcasă din aluminiu, cântărește doar 478 grame și dispune de un procesor Apple A7, un display de 9.7 inch, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o autonomie a bateriei de până la 10 ore. Puteți achiziționa noua tabletă de la Apple și online, de pe site-ul Orange.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×