Brățara inteligentă Samsung Charm poposește în oferta Orange la un preț de 29 euro

959 ori
<b>Brățara inteligentă Samsung Charm poposește în oferta Orange la un preț de 29 euro</b>Operatorul Orange România anunță astăzi disponibilitatea în stoc a brățării fitness Samsung Charm - un accesoriu elegant ce poate fi asortat cu orice ținută și al cărui rol este acela de a monitoriza activitatea fizică desfășurată pe parcursul unei zile.

De astăzi în oferta de gadget-uri a celor de la Orange România poposește și brățara inteligentă Samsung Charm - un mic dispozitiv ce aduce un plus de eleganță oricărei ținute și care se adresează iubitorilor de tehnologie ce vor să își monitorizeze activitatea fizică pe parcursul unei zile. Acest produs poate fi purtat atât ca brățară, dar și ca un pandativ adăugat unui lănțișor grație dimensiunilor sale reduse. 

Samsung Charm

Acest mic gadget vine la pachet cu o baterie ce promite o autonomie de până la 14 zile, fiind capabil să măsoare numărul de pași parcurși, caloriile consumate, dar și să notifice utilizatorul cu privire la mesajele primite pe smatphone prin intermediul unui sistem multicolor cu LED-uri și a unui motor de vibrații.

Samsung Charm

Samsung Charm este compatibil cu telefoanele ce rulează sistemul de operar Android 4.4 sau cu versiunile sale ulterioare, și este disponibil în magazinul Orange în trei variante de culoare: auriu, negru și roz la un preț de 29 euro cu TVA inclus. De asemenea, mulțumită campaniei Orange Hot Summer, puteți beneficia de discount-uri la achiziția produsului prin intermediul magazinului online orange.ro.

Astfel, fiecare grad peste 20° C (din București) reprezintă un discount de 1%. Dacă afară sunt 30°C atunci reducerea la achiziția online va fi de 10%. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×