ZTE anunța 3 noi telefoane cu procesoare MediaTek și Android 4.2: Blade Q Mini, Blade Q și Blade Q Maxi

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.518 ori
<b>ZTE anunța 3 noi telefoane cu procesoare MediaTek și Android 4.2: Blade Q Mini, Blade Q și Blade Q Maxi</b>ZTE a anunțat astăzi 3 noi telefoane dotat cu procesoare MediaTek dual core și Android 4.2. E vorba despre terminalele Blade Q Mini, Blade Q și Blade Q Maxi care vor sosi pe piața europeană în curând. &nbsp; Handseturile vin cu Evernote, Dropbox...

ZTE a anunțat astăzi 3 noi telefoane dotat cu procesoare MediaTek dual core și Android 4.2. E vorba despre terminalele Blade Q Mini, Blade Q și Blade Q Maxi care vor sosi pe piața europeană în curând.

Handseturile vin cu Evernote, Dropbox și Office Suite preinstalate, iar modelul Blade Q Mini este dotat cu un display de 4 inch cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, un procesor dual core Mediatek MT6572 de 1.3 GHz și GPU Mali 400. Terminalul vine cu camera de 5 MP cu bliț LED, radio FM, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă. Primim și o baterie de 1500 mAh, GPS și un slot microSD.

ZTE Blade Q Mini

ZTE Blade Q încorporează un display de 4.5 inch cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, un procesor dual core MediaTek de 1.3 GHz, aceeași cameră de 5 MP și o cameră frontală de 0.3 MP. Cantitatea de RAM și stocare rămâne identică cu cea de pe Blade Q Mini, iar acest model dispune de o baterie de 1800 mAh. în cele din urmă ZTE Blade Q Maxi este dotat cu un display de 5 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, procesor dual core MediaTek de 1.3 GHz, camera de 5 MP, 1 GB RAM, 4 GB stocare și o baterie de 2000 mAH.

ZTE Blade Q

Nu avem prețuri sau date de lansare pentru aceste modele încă.

ZTE Blade Q Maxi

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×