iPad Mini ajunge În magazine pe 2 noiembrie, afirmă un retailer britanic

1.042 ori
<b>iPad Mini ajunge În magazine pe 2 noiembrie, afirmă un retailer britanic</b>Apple a început deja să trimită invitații pentru un eveniment major pe care îl are programat pentru marțea viitoare, pe 23 octombrie. în cadrul acestui eveniment vom vedea mult așteptatul iPad Mini, cât și noul MacBook Pro cu ecran Retina de 13...

Apple a început deja să trimită invitații pentru un eveniment major pe care îl are programat pentru marțea viitoare, pe 23 octombrie. în cadrul acestui eveniment vom vedea mult așteptatul iPad Mini, cât și noul MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inch și probabil și un nou Mac Mini. și totuși, când va ajunge noul iPad în magazine? Ne răspunde un retailer britanic.

O sursă apropiată de un retailer britanic important afirma că Apple va începe vânzarea noului iPad Mini pe 2 noiembrie, vineri. Terminalul va fi disponibil în SUA și Marea Britanie la acea dată și probabil și în alte câteva tari. iPad Mini va fi disponibil prin precomanda cel mai probabil în aceeași săptămână în care a fost anunțat, după cum procedează Apple de obicei. Vă reamintesc că e vorba aici despre o tabletă de 7.85 inch, probabil cu ecran IGZO și aspect ratio de 16:9, dacă zvonurile sunt reale.

La ultima scurgere de informații, iPad Mini era plasat la un preț de 249 de euro în sistemul unui retailer german, în varianta WiFi de 8 GB. în ce privește evenimentul Apple, așteptați-vă că de obicei la un live blogging din partea noastră, pe Mobilissimo.ro, începând cu ora 20.00 a României pe 23 octombrie. Voi ce așteptări aveți de la iPad Mini?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×