Netflix ajunge în România din luna ianuarie a lui 2016; Va trebui să găsim un termen autohton pentru binge watching!

Autor:  | Publicat în:  Netflix 1.348 ori
<b>Netflix ajunge în România din luna ianuarie a lui 2016; Va trebui să găsim un termen autohton pentru binge watching!</b>Vestea anului pentru consumatorii de seriale şi filme online e că Netflix va intra pe piaţa din Rom&acirc;nia, &icirc;ncep&acirc;nd cu luna ianuarie a anului viitor. Publicul rom&acirc;n va putea să se aboneze la serviciul TV on demand Netflix, care...

Vestea anului pentru consumatorii de seriale şi filme online e că Netflix va intra pe piaţa din România, începând cu luna ianuarie a anului viitor. Publicul român va putea să se aboneze la serviciul TV on demandNetflix, care în acest moment nu e disponibil în acest moment în ţară.

E drept că prin workaround-uri şi proxi-uri unii romani aveau acces la Netflix, dar li se cereau cărţi de credit din afară, din ce am înţeles şi procedeul era undeva în linia gri a corectitudinii. Cert este că Netflix marşează spre extindere globală şi ne va aduce pe plaiurile mioritice super seriale ca House of Cards spre exemplu, care debutează tot la începutul anului viitor.

La ora actuală serviciile Netflix sunt disponibile în aproximativ 50 de ţări, iar planul este de accelerare a extinderii la 200 de ţări. Era de aşteptat ca România să se afle pe listă, având în vedere ce lăţime de bandă are publicul din ţara noastră şi la preţuri accesibile. La ora actuală la noi există servicii de video on demand ca Voyo, TelekomTV.ro sau HBO Go, plus platforma Digi Play, dar concurenta nu strică niciodată, mai ales că romanii sunt mari devoratori de seriale.

Un avantaj este şi o propunere la nivel de UE şi anume ca o persoană cu abonament la Neflix într-o ţară din UE să îşi poată vedea filmele şi în altă ţară cu acelaşi abonament. Aşteptam cu mare curiozitate lansarea şi preţurile practicate de Netflix. Poate vom vedea şi o sosire pe plan local a celor de la Amazon, cu această ocazie, la pachet cu noul show al lui Jeremy Clarkson.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×