iPad Mini apare În oferta unui retailer german! Avem primele prețuri, pornind de la 249 de euro!

888 ori
<b>iPad Mini apare În oferta unui retailer german! Avem primele prețuri, pornind de la 249 de euro!</b>Deși iPad Mini continuă să rămână o fantomă, fără un anunț clar din partea Apple sau o serie de specificații hardware care măcar să pară reale, iată că a apărut și o listare a acestui produs în oferă unui retailer german. E vorba...

Deși iPad Mini continuă să rămână o fantomă, fără un anunț clar din partea Apple sau o serie de specificații hardware care măcar să pară reale, iată că a apărut și o listare a acestui produs în oferă unui retailer german. E vorba despre Media Markt, care a publicat o listă de prețuri pentru diferite versiuni ale lui iPad Mini, cu suma de pornire de 249 de euro.

Vă reamintesc că Apple are un eveniment programat pe 23 octombrie, eveniment în cadrul căruia se zvonește că va prezenta noul iBooks, dar aparent și noua sa tableta iPad Mini. Revenind la scurgerea de informații din Germania, varianta de iPad Mini de 8 GB WiFi costă 249 de euro și ajunge la 349 pentru versiunea de 8 GB cu WiFi și UMTS. Apoi se adaugă încă 100 de euro pentru fiecare dublare a spațiului de stocare, la 16, 32 și 64 GB. Se pare că nu există și un iPad Mini LTE pe listă.

Cu stocare de 8 GB, iPad Mini devine rival direct pentru Nexus 7, care oferă o memorie internă similară și un preț asemănător. Avantajul ar fi de partea lui iPad Mini, care aduce o diagonală mai mare și o cameră în partea din spate, asta dacă zvonurile sunt reale. Tableta de 7.85 inch de la Apple ar putea să surclaseze Nexus 7 și pe partea de baterie, compania din Cupertino livrând de obicei baterii mari și puternice pe tabletele sale. Vom afla mai multe pe 23 octombrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×