Reuters confirmă evenimentul Apple de pe 23 octombrie, sugerează un posibil anunț al lui iPad Mini

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 932 ori
<b>Reuters confirmă evenimentul Apple de pe 23 octombrie, sugerează un posibil anunț al lui iPad Mini</b>Se pare că Apple chiar are un eveniment programat pentru finalul acestei luni, după cum informează chiar Reuters , citând surse sigure. Deși evenimentul ar putea fi axat pe iBooks și un update al acestui serviciu și al aplicației asociate, surse...

Se pare că Apple chiar are un eveniment programat pentru finalul acestei luni, după cum informează chiar Reuters , citând surse sigure. Deși evenimentul ar putea fi axat pe iBooks și un update al acestui serviciu și al aplicației asociate, surse apropiate de Apple asigura că și iPad Mini e inclus în acest eveniment.

E interesantă plasarea în calendar a conferinței, exact în perioada în care Microsoft pregătește lansarea lui Windows 8 și Windows Phone 8. Experții și analiștii ne asigură în fiecare lună, de-a lungul ultimii jumătăți de ani că vom vedea un iPad Mini în curând, o tabletă cu diagonală de 7.85 inch și preț mai accesibil decât de obicei pentru Apple. Revenind la ce știm deja, conferința de pe 23 va aduce o posibilă lansare a lui iBooks 3, care va oferi suport evoluat pentru notițe, suport multi mode pentru audio și sincronizarea manualelor școlare.

și partea de editare și compunere a manualelor va fi actualizata, cu suport pentru ecranul lui iPhone 5 și noul format al lui iPad Mini. Va reamintesc că Microsoft are un eveniment programat pentru 26 octombrie, debutul lui Windows 8 și al tabletelor Surface, dar și unul pe 29 octombrie, pentru debutul telefoanelor Windows Phone 8. Acestea vor păli cu siguranță în fața unui iPad Mini, dacă acesta e prezentat peste 9 zile. Credeți că se va realiza această prezentare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×