Huawei Ascend W1, un model Windows Phone cu design plăcut, parcă prea similar cu HTC WP8

1.245 ori
<b>Huawei Ascend W1, un model Windows Phone cu design plăcut, parcă prea similar cu HTC WP8</b>După ce aflam că Alcatel pregătește un telefon Windows Phone, acum se pare că și Huawei are un produs de acest gen. E vorba despre Huawei Ascend W1, pe care îl vedeți în imaginile de mai jos și care îmi amintește foarte mult de noile modele...

După ce aflam că Alcatel pregătește un telefon Windows Phone, acum se pare că și Huawei are un produs de acest gen. E vorba despre Huawei Ascend W1, pe care îl vedeți în imaginile de mai jos și care îmi amintește foarte mult de noile modele HTC cu Windows Phone la bord.

Camera din spate seamănă puțin cu cea a lui HTC One X, dacă îmi permiteți comparația. Acest telefon chinezesc a ajuns pe web prin intermediul rețelei de socializare Weibo, a cărui utilizator "zh__en" le-a postat pe web. Huawei Ascend W1 vine cu un display WVGA de 4 inch, procesor dual core de 1.2 GHz, 512 MB RAM și 4 GB memorie internă. în spate avem o cameră de 5 megapixeli, iar în partea frontală una VGA. Sub carcasa se ascunde și o baterie de 2000 mAh și sunt tare curios să văd ce poate acel difuzor de mari dimensiuni din spate.

Huawei Ascend W1, un model Windows Phone cu design plăcut, parcă prea similar cu HTC WP8

Mi se pare bizar că portul microUSB nu este centrat pe partea inferioară a telefonului, ci se afla în dreapta. Ascend W1 sună ca un model midrange, care se va duela de la egal cu terminale că HTC 8S sau Nokia Lumia 820. Presimt că prețul acestui device Huawei va fi mai avantajos.

Huawei Ascend W1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×