iPhone 11 Pro Max este îndoit, ars, zgâriat... e momentul pentru testul de rezistenţă JerryRig! (Video)

1.085 ori
<b>iPhone 11 Pro Max este îndoit, ars, zgâriat... e momentul pentru testul de rezistenţă JerryRig! (Video)</b>Ştiu că există printre voi şi persoane sadice, care vor să vadă un telefon de multe sute de euro care e torturat, zgâriat, ars. Ei bine iPhone 11 Pro Max urcă pe eşafod de această dată, ajungând pe masa de teste a lui

Ştiu că există printre voi şi persoane sadice, care vor să vadă un telefon de multe sute de euro care e torturat, zgâriat, ars. Ei bine iPhone 11 Pro Max urcă pe eşafod de această dată, ajungând pe masa de teste a lui JerryRigEverything. Urmează că de obicei o serie de teste de rezistenţă pe care le vedeţi mai jos.

iPhone 11 Pro Max

Ca de obicei se începe cu testul de zgâriere, care are acelaşi rezultat ca la smartphone-urile din ultima vreme. Se zgârie la nivelul 6 din 9, având protecţia clasică Gorilla Glass la posturi. Mi se pare interesant şi faptul că Jerry ne spune că avem plastic în jurul ecranului din sticlă, care nu se conectează direct la rama din oţel inoxidabil. Acesta se zgârie mult mai greu decât aluminiul, iar YouTuberul are şi câteva cifre în această privinţă.

iPhone 11 Pro Max

Difuzorul de convorbiri e bine protejat de o grilă metalică şi aflăm că protecţia contra apei e sporită faţă de rivali. În general telefoanele din ziua de azi au protecţie IP68, ceea ce înseamnă că pot fi scufundate timp de 30 de minute la 1.5 sau 2 metri adâncime. iPhone 11 Pro Max se poate scufunda până la 4 metri adâncime. Astfel, iPhone 11 Pro Max e cel mai rezistent la apă telefon de pe piaţă.

iPhone 11 Pro Max

Vedem şi că e foarte uşor să laşi urme pe spate cu monede, pixuri sau alte obiecte metalice sau ascuţite. Totuşi urmele dispar rapid la prima ştergere, deci şi spatele rezistă bine la zgârieturi. La testul cu bricheta, ecranul OLED rezistă 60 secunde şi apoi îşi revine.

După vine celebrul test de îndoire, la care telefon iarăşi rezistă cu brio şi nu se îndoaie deloc la presiunea lui Jerry. În concluzie numai de bine despre acest smartphone şi acum îi aşteptăm şi disecţia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×