iPhone 11 Pro Max versus Google Pixel 4 XL: cum stau la testul de baterie şi la cel de viteză (Video)

1.083 ori
<b>iPhone 11 Pro Max versus Google Pixel 4 XL: cum stau la testul de baterie şi la cel de viteză (Video)</b>iPhone 11 Pro Max are deja 2 luni de când s-a lansat şi a fos răs-testat în această perioadă. Totuşi nu prea au fost multe comparaţii cu Pixel 4 XL, sau cel puţin nu aşa multe cum am fi dorit. Personal ştiu doar 2-3

iPhone 11 Pro Max are deja 2 luni de când s-a lansat şi a fos răs-testat în această perioadă. Totuşi nu prea au fost multe comparaţii cu Pixel 4 XL, sau cel puţin nu aşa multe cum am fi dorit. Personal ştiu doar 2-3 şi doar pe zona foto. Azi vedem în sfârşit ceva mai complex, un test comparativ de baterie şi unul de viteză. În articol le găsiţi pe ambele.

YouTuber-ul PhoneBuff este în spatele acestor teste şi ne aminteşte că anul trecut iPhone XS Max a întrecut foarte clar Pixel 3 XL. Testul de viteză nu e deloc complicat şi implică o serie de aplicaţii deschise şi nu doar deschise, ci având sarcini realizate în ele. Avem randare de video în Adobe Rush, dar şi aplicare de filtre în Instagram. Apar şi ceva jocuri video, accesarea lui Google Trends, aplicaţia ESPN, Hulu, Spotify, camera şi aplicaţii Office.

O să vă dau un spoiler aici şi o să vă spun că iPhone-ul e şocant de rapid faţă de Pixel 4 XL. Să fie stocarea UFS 2.1? Procesorul Snapdragon 855? Cei 6 GB RAM? La un moment dat erau 27 de secunde diferenţa între cele două telefoane... Trecem şi la testul de baterie, unde lucrurile se anunţă interesante. Pentru prima oară după mult timp Apple chiar a vrut să scape de clişeul "iPhone-urile au baterie slabă" şi au ajuns până aproape de 4000 mAh cu iPhone 11 Pro Max. Totuşi YouTuberul a ales iPhone 11 pentru test contra lui Pixel 4 XL şi nu iPhone 11 Pro Max, ceea ce mi se pare bizar. Ma gandesc numai la diferența de rezoluție și panou OLED/LCD, refresh rate.

Testul de baterie ia la rând o serie de aplicaţii, de data asta ceva mai comune: mesagerie text, jocuri, navigare pe web, Instagram şi playback video. Ecranele sunt calibrate la aceeaşi luminozitate şi difuzoarele la acelaşi volum. Şi ca să nu mai fac spoiler, pot să zic doar că o oră de privit YouTube pe iPhone 11 pierde doar 11% din baterie. Atenţie, iPhone 11 nu iPhone 11 Pro Max sau iPhone 11 Pro.

Nu uitaţi că pregătim şi noi recenziile lui iPhone 11 şi 11 Pro Max şi găsiţi deja teste de baterie şi benchmark-uri în baza noastră de date.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×