ASUS ZenFone 6 e trecut prin foc şi sabie în noul test de rezistenţă JerryRigEverything (Video)

1.184 ori
<b>ASUS ZenFone 6 e trecut prin foc şi sabie în noul test de rezistenţă JerryRigEverything (Video)</b>ASUS ZenFone 6, poate cel mai original telefon cu cameră rotativă a ajuns în sfârşit şi la JerryRigEverything, care l-a trecut prin "foc şi sabie" pentru a îi testa rezistenţa. E vorba de testele clasice de zgâriere, ardere şi îndoire

ASUS ZenFone 6, poate cel mai original telefon cu cameră rotativă a ajuns în sfârşit şi la JerryRigEverything, care l-a trecut prin "foc şi sabie" pentru a îi testa rezistenţa. E vorba de testele clasice de zgâriere, ardere şi îndoire, plus unele extra pentru mecanismul rotativ al camerei.

ASUS ZenFone 6

Vedem cum Jerry blochează camera cu degetul de câteva ori, fără a provoca probleme mecanismului. Nu se simt rotiţe forţate sau un mecanism care cedează şi opune rezistenţă. Privim şi cum camera se retrage foarte rapid dacă telefonul e scăpat. Se aude chiar motoraşul accelerând pentru a retrage camera mai rapid când scapi telefonul. Revenind la testele clasice, ecranul se zgârie la nivel 6 din 9, ca orice telefon cu Gorilla Glass 6.

ASUS ZenFone 6

Vedem şi cum cutterul încearcă să zgârie protecţia de sticlă a camerei duale, care pare destul de bine protejată contra zgârieturilor. Aflăm şi că butoanele sunt realizate din metal, iar zona superioară a camerei e fabricată dintr-un metal care face scântei când e zgâriat cu cutterul. E metal peste tot în acest mecanism rotativ: la interior, exterior, pe cameră şi în locaşul gol de sub cameră.

ASUS ZenFone 6

Cititorul de amprente din spate e şi el zgâriat cu cutterul şi nu are probleme apoi în a recunoaşte amprenta. Testul cu bricheta a arătat că panoul IPS LCD rezistă 8 secunde la flamă, având apoi o pată neagră care dispare odată cu trecerea timpului. A urmat încă o serie de teste de scris pentru mecanismul rotativ al camerei, Jerry abuzându-l fără daune fatale.

Corpul gros de 9 mm in talie a rezistat fără probleme la testul de îndoire, cu zero daune la rama metalică sau panourile din sticlă. Se pare că avem o cameră mai rezistentă decât ne aşteptam şi un telefon care în general e foarte bun la anduranţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×