ASUS ZenFone 6 e trecut prin foc şi sabie în noul test de rezistenţă JerryRigEverything (Video)

1.142 ori
<b>ASUS ZenFone 6 e trecut prin foc şi sabie în noul test de rezistenţă JerryRigEverything (Video)</b>ASUS ZenFone 6, poate cel mai original telefon cu cameră rotativă a ajuns în sfârşit şi la JerryRigEverything, care l-a trecut prin "foc şi sabie" pentru a îi testa rezistenţa. E vorba de testele clasice de zgâriere, ardere şi îndoire

ASUS ZenFone 6, poate cel mai original telefon cu cameră rotativă a ajuns în sfârşit şi la JerryRigEverything, care l-a trecut prin "foc şi sabie" pentru a îi testa rezistenţa. E vorba de testele clasice de zgâriere, ardere şi îndoire, plus unele extra pentru mecanismul rotativ al camerei.

ASUS ZenFone 6

Vedem cum Jerry blochează camera cu degetul de câteva ori, fără a provoca probleme mecanismului. Nu se simt rotiţe forţate sau un mecanism care cedează şi opune rezistenţă. Privim şi cum camera se retrage foarte rapid dacă telefonul e scăpat. Se aude chiar motoraşul accelerând pentru a retrage camera mai rapid când scapi telefonul. Revenind la testele clasice, ecranul se zgârie la nivel 6 din 9, ca orice telefon cu Gorilla Glass 6.

ASUS ZenFone 6

Vedem şi cum cutterul încearcă să zgârie protecţia de sticlă a camerei duale, care pare destul de bine protejată contra zgârieturilor. Aflăm şi că butoanele sunt realizate din metal, iar zona superioară a camerei e fabricată dintr-un metal care face scântei când e zgâriat cu cutterul. E metal peste tot în acest mecanism rotativ: la interior, exterior, pe cameră şi în locaşul gol de sub cameră.

ASUS ZenFone 6

Cititorul de amprente din spate e şi el zgâriat cu cutterul şi nu are probleme apoi în a recunoaşte amprenta. Testul cu bricheta a arătat că panoul IPS LCD rezistă 8 secunde la flamă, având apoi o pată neagră care dispare odată cu trecerea timpului. A urmat încă o serie de teste de scris pentru mecanismul rotativ al camerei, Jerry abuzându-l fără daune fatale.

Corpul gros de 9 mm in talie a rezistat fără probleme la testul de îndoire, cu zero daune la rama metalică sau panourile din sticlă. Se pare că avem o cameră mai rezistentă decât ne aşteptam şi un telefon care în general e foarte bun la anduranţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×