iPhone 2010, descoperit in noul SDK, suporta captura video 720p?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.536 ori
<b>iPhone 2010, descoperit in noul SDK, suporta captura video 720p?</b>Iata ca la fix o saptamana dupa lansarea lui Apple iPad apar si primele informatii cu privire la urmatoarea generatie de iPhone, descoperite de programatori in SDK-ul lui iPhone OS 3.2. &nbsp; Telefonul ar avea numele de cod N89 si va veni cu suport...

Iata ca la fix o saptamana dupa lansarea lui Apple iPad apar si primele informatii cu privire la urmatoarea generatie de iPhone, descoperite de programatori in SDK-ul lui iPhone OS 3.2.

Telefonul ar avea numele de cod N89 si va veni cu suport pentru captura video 720p si versiunea 3.1 a codecului AVC, fapt confirmat de prezenta fisierelor MediaValidator.plist care mentioneaza ce tipuri de fisiere media suporta un telefon. Ramane de vazut daca aceste informatii confirma doar playbackul 720p sau si captura video cu aceeasi calitate. Intrebarea este daca Apple va creste rezolutia actuala a ecranului, de la 320 x 480 pixeli la 800 x 480, pentru a oferi calitate video HD utilizatorilor.

Cel mai probabil, aceste intrebari isi vor afla raspunsul la vara, eventual pe 8 iunie, in cadrul Worldwide Developer's Conference. Intre timp, cei de la Digitimes ne informeaza ca Apple va folosi compania Pegatron ca OEM pentru a produce iPhone-urile de acum incolo. Pana acum, aceste terminale erau fabricate de Foxconn, deci asta inseamna fie o capacitate crescuta de productie, fie preturi mai scazute pentru iPhone, din cauza rivalitatii fabricilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×