Sony Ericsson Vivaz inregistreaza video exceptional (720p), avem dovada

1.436 ori
<b>Sony Ericsson Vivaz inregistreaza video exceptional (720p), avem dovada</b>Desi telefonul Sony Ericsson Vivaz, cunoscut pana recent drept Kurara nici macar nu are o data de lansare oficiala inca, acest cameraphone a fost surprins in actiune recent. El a filmat 2 clipuri video pe care le puteti admira mai jos, demonstrand...

Desi telefonul Sony Ericsson Vivaz, cunoscut pana recent drept Kurara nici macar nu are o data de lansare oficiala inca, acest cameraphone a fost surprins in actiune recent. El a filmat 2 clipuri video pe care le puteti admira mai jos, demonstrand calitatea capturii sale video:

Primul clip nu pune clar in evidenta potentialul camerei lui Vivaz, dar cel de-al doilea este cu adevarat incredibil. Stim cu totii ce greu este sa filmezi la un concert, mai ales din cauza muzicii asurzitoare, a miscarii si a alternantei intunericului bezna cu flashuri de lumina. Ei bine, cameraphone-ul se descurca chiar si la evenimente de acest gen, dupa cum puteti vedea mai jos.

Va reamintim ca Sony Ericsson Vivaz vine cu o camera de 8 megapixeli, cu autofocus, blitz LED, touch focus, geotagging, detectare faciala si a zambetului, plus apelare video si suport pentru captura video 720p la 24 fps. Handsetul ruleaza Symbian Series 60, 5th edition si incorporeaza un procesor de 720 MHz.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×