Sony Ericsson Vivaz inregistreaza video exceptional (720p), avem dovada

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.350 ori
<b>Sony Ericsson Vivaz inregistreaza video exceptional (720p), avem dovada</b>Desi telefonul Sony Ericsson Vivaz, cunoscut pana recent drept Kurara nici macar nu are o data de lansare oficiala inca, acest cameraphone a fost surprins in actiune recent. El a filmat 2 clipuri video pe care le puteti admira mai jos, demonstrand...

Desi telefonul Sony Ericsson Vivaz, cunoscut pana recent drept Kurara nici macar nu are o data de lansare oficiala inca, acest cameraphone a fost surprins in actiune recent. El a filmat 2 clipuri video pe care le puteti admira mai jos, demonstrand calitatea capturii sale video:

Primul clip nu pune clar in evidenta potentialul camerei lui Vivaz, dar cel de-al doilea este cu adevarat incredibil. Stim cu totii ce greu este sa filmezi la un concert, mai ales din cauza muzicii asurzitoare, a miscarii si a alternantei intunericului bezna cu flashuri de lumina. Ei bine, cameraphone-ul se descurca chiar si la evenimente de acest gen, dupa cum puteti vedea mai jos.

Va reamintim ca Sony Ericsson Vivaz vine cu o camera de 8 megapixeli, cu autofocus, blitz LED, touch focus, geotagging, detectare faciala si a zambetului, plus apelare video si suport pentru captura video 720p la 24 fps. Handsetul ruleaza Symbian Series 60, 5th edition si incorporeaza un procesor de 720 MHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×