Telefoanele Gigabyte cu Android OS, diferite de cele scapate pe web

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 1.133 ori
<b>Telefoanele Gigabyte cu Android OS, diferite de cele scapate pe web</b>Am vazut pana acum cateva imagini cu viitoare telefoane Gigabyte GSmart, aparent smartphone-uri care ar trebui sa ruleze Android OS. Ei bine, se pare ca aceste imagini, in genul celor de mai jos sunt falsuri, iar terminalele reale nu vor arata astfel....

Am vazut pana acum cateva imagini cu viitoare telefoane Gigabyte GSmart, aparent smartphone-uri care ar trebui sa ruleze Android OS. Ei bine, se pare ca aceste imagini, in genul celor de mai jos sunt falsuri, iar terminalele reale nu vor arata astfel.

Matt de la TraceyAndMatt a vorbit cu o sursa a sa din interiorul Gigabyte, care a afirmat ca producatorul lucreaza la un telefon Android, ce va fi lansat peste cateva luni. Totusi, aceeasi sursa a afirmat ca nici unul dintre prototipuri nu arata ca in aceste imagini. Urmatoarele telefoane Gigabyte care vor fi lansate sunt bazate pe Windows Mobile, iar primul model Android ar putea aparea de abia in 2011.

Sa speram ca pana atunci sa scape pe web si imagini veridice, nu doar opere in Photoshop ale unor persoane care adora sa speculeze inainte de a afla informatii reale.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×