iPhone 3G a epuizat stocurile din SUA?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.051 ori
<b>iPhone 3G a epuizat stocurile din SUA?</b>Era de asteptat ca dupa vanzarea a peste 1 milion de iPhone-uri 3G in doar cateva zile sa apara si primele probleme cu stocurile celor de la Apple. Magazinele AT&T au anuntat oficial ca au ramas aproape fara popularul telefon, iar reaprovizionarea se face...

Era de asteptat ca dupa vanzarea a peste 1 milion de iPhone-uri 3G in doar cateva zile sa apara si primele probleme cu stocurile celor de la Apple. Magazinele AT&T au anuntat oficial ca au ramas aproape fara popularul telefon, iar reaprovizionarea se face doar cu cate 12 pana 100 de unitati.

A fost o saptamana plina pentru magazinele operatorului american, care a trebuit sa multumeasca zeci de mii de fani iPhone incepand din data de 11 iulie. Clientii business au probleme si mai mari decat cei standard, deoarece magazinele AT&T au anuntat ca toate comenzile "corporate" efectuate incepand din data de 13 iulie vor fi livrate intr-un interval de 10 pana la 14 zile.

Aici se arata lipsa de experienta a celor de la Apple cand vine vorba de multumirea importantei nise de clienti din lumea afacerilor. Poate ar trebui sa ia lectii de la RIM si al sau BlackBerry... Criza de iPhone-uri 3G nu se manifesta doar la magazinele AT&T, ci si la cele Apple, in conditiile in care cererea pentru acest terminal ramane crescuta, iar frenezia nu a trecut inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×