Pwnage Tool 2.0 deblocheaza iPhone-uri, nu si 3G inca

1.380 ori
<b>Pwnage Tool 2.0 deblocheaza iPhone-uri, nu si 3G inca</b>Pwnage Tool 2.0 este ideal pentru procesul de jailbreak, in special pentru iPhone-uri de prima generatie care folosesc firmware-ul 2.0, dar mai avem de asteptat pana la deblocarea SIM-ului unui iPhone 3G. Serverul celor de la iPhone Dev Team, creatorul...

Pwnage Tool 2.0 este ideal pentru procesul de jailbreak, in special pentru iPhone-uri de prima generatie care folosesc firmware-ul 2.0, dar mai avem de asteptat pana la deblocarea SIM-ului unui iPhone 3G.

Serverul celor de la iPhone Dev Team, creatorul softurilor care "sparg" protectia handseturilor iPhone a cedat cu zile in urma, din cauza downloadurilor excesive, dar mai avem oricum de asteptat pana la o versiune finala. E bine de stiut ca exista deocamdata o aplicatie de "jailbreak" pentru iPhone 3G, asta daca sunteti norocosi si gasiti un mirror pentru download.

O alta veste buna este ca toate blogurile care au postat vestea despre Pwnage Tool 2.0 au primit doar comentarii care vorbeau despre diferite aspecte ale softului, eventual buguri, dar nimeni nu a mentionat vreun iPhone complet blocat. Acesta este un lucru bun, de vreme ce stim ca daca softul se blocheaza, macar iPhone-ul 3G nu va avea nevoie de service atat de curand. Cat despre mirror-uri, acestea si-au facut in cele din urma aparitia si iata cateva mai jos:

Mirror 1,Mirror 2,Mirror 3,Mirror 4,Mirror 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×