Nokia 6205, acum in editia Batman, "The Dark Knight"

1.335 ori
<b>Nokia 6205, acum in editia Batman, "The Dark Knight"</b>Filmul The Dark Knight este hitul de box office cel mai recent in SUA si era de asteptat ca acesta sa determine marii producatori de gadgeturi/telefoane sa-si branduiasca terminalele cu celebrul supererou. Un astfel de "Batphone" este si Nokia 6205,...

Filmul The Dark Knight este hitul de box office cel mai recent in SUA si era de asteptat ca acesta sa determine marii producatori de gadgeturi/telefoane sa-si branduiasca terminalele cu celebrul supererou. Un astfel de "Batphone" este si Nokia 6205, editia "The Dark Knight".

Am vazut pana acum telefoane James Bond, un telefon Iron Man, numeroase handseturi Disney si iata si unul ce poarta amprenta lui Batman. Daca filmul cu Heath Ledger si Christian Bale v-a impresionat placut atunci nu veti putea refuza un telefon Nokia branduit "The Dark Knight". Desi ne asteptam mai degraba la un handset multimedia performant cu filmul complet in memoria sa interna, beneficiem doar de un telefon de nivel mediu.

Nokia 6205 isi arata asocierea cu Batman doar prin intermediul unui logo inscriptionat pe bateria sa si, banuim noi si prin intermediul catorva wallpaper-uri si sonerii. Altminteri handsetul nu impresioneaza, cantarind 94 de grame, masurand 92 x 45 x 18.3 mm si sosind cu o baterie ce rezista 4 ore in mod convorbire si 264 de ore in standby. Display-ul sau este un LCD (color TFT/TFD), cu o rezolutie de 176 x 220 pixeli si o diagonala de 2 inchi. Pe lista sa de specificatii se afla si o camera de 1 megapixeli, un player audio, slot pentru carduri microSD (TransFlash) de pana la 4GB si A-GPS.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×