iPhone 3G analizat in recenzia Mobilissimo (video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.529 ori
<b>iPhone 3G analizat in recenzia Mobilissimo (video)</b>Iata ca a venit momentul sa vedem ce poate telefonul cel mai nou al celor de la Apple. Lasam zvonurile la o parte si testam chiar noi acest telefon hit, care i-a innebunit pe americani si care a facut si romanii sa se aseze la coada in fata magazinelor...

Iata ca a venit momentul sa vedem ce poate telefonul cel mai nou al celor de la Apple. Lasam zvonurile la o parte si testam chiar noi acest telefon hit, care i-a innebunit pe americani si care a facut si romanii sa se aseze la coada in fata magazinelor Orange la ore nocturne. Cu bune sau rele acesta este iPhone 3G si aceasta este recenzia sa:

Video review iPhone 3G:

Pe scurt, cele 10 minute ale clipului realizat de noi va prezinta ce are in plus noul iPhone, fata de versiunea originala, pratic conectivitatea 3G, GPS-ul, carcasa de plastic, viteza crescuta a interfatei si... pretul. Suntem putin dezamagiti de cat de lent se incarca aplicatia YouTube, iar in ce priveste GPS-ul ne frustreaza faptul ca hartile Romaniei (si probabil ale intregii Europe de Est) sunt incomplete.

Safari si meniul iPod ne-au impresionat, primul fiind cel mai bun browser cu ajutorul caruia am navigat, iar cel de-al doilea fiind cel mai performant player de pe un telefon mobil, chiar mai bun decat Walkman al celor de la Sony Ericsson. Ati aflat probabil deja ca handsetul nu suporta Flash (inca), dar trecand din nou la aspecte pozitive, ne declaram impresionati de ecranul terminalului, care ofera o rezolutie nativa pentru clipuri video de 480 x 320 pixeli.

Si toate acestea la pretul de aproximativ 170 de euro, acesta fiind minimul pentru versiunea de 8 GB a telefonului plus un abonament pe 2 ani de 59 de euro pe luna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×