Telefonul ultra-rezistent Sonim LM801 "traieste" mai mult decat utilizatorul

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 5.049 ori
<b>Telefonul ultra-rezistent Sonim LM801 "traieste" mai mult decat utilizatorul</b>Sonim a lansat in cadrul showului IFA un rival pentru faimosul Casio G'zOne, considerat definitia telefoanelor ultra-rezistente. Este vorba despre handsetul candybar LM801, care poate fi admirat mai jos: Rezistentul terminal include o lanterna...

Sonim a lansat in cadrul showului IFA un rival pentru faimosul Casio G'zOne, considerat definitia telefoanelor ultra-rezistente. Este vorba despre handsetul candybar LM801, care poate fi admirat mai jos:

Rezistentul terminal include o lanterna incorporata, un pointer laser, busola magnetica, barometru, altimetru, radio FM si un termometru. Toate acestea se "ascund" sub o carcasa rezistenta la apa si praf. Majoritatea operatorilor nu se inghesuie sa ofere un terminal rezistent, preferand fie cartea high-end-ului, fie profiturile generate de handseturi low end.

In plus, acesta trebuie sa fie primul telefon cu pointer laser, mai mult decat util pentru a sublinia pasaje intr-o prezentare pe un ecran mare, sau pentru a face o gluma la cinematograf, eventual in timpul orelor la scoala. Cat despre restul functiilor sale, va puteti rataci pe munte "linistit" cu un astfel de terminal, in special datorita busolei sale si altimetrului.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×