Steve Jobs a murit, traiasca Steve Jobs!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.352 ori
<b>Steve Jobs a murit, traiasca Steve Jobs!</b>Saptamana trecuta agentia de stiri Bloomberg a facut o gafa de proportii, publicand necrologul lui Steve Jobs si readucand in discutie problemele sale de sanatate. Sa fie bossul Apple cu adevarat pe moarte? In 2004, Jobs castiga batalia cu cancerul, prin...

Saptamana trecuta agentia de stiri Bloomberg a facut o gafa de proportii, publicand necrologul lui Steve Jobs si readucand in discutie problemele sale de sanatate. Sa fie bossul Apple cu adevarat pe moarte?

In 2004, Jobs castiga batalia cu cancerul, prin intermediul unei operatii care a avut ca scop inlaturarea unei tumori pancreatice. Totusi, in acest 2008 al succesului Apple, CEO-ul companiei afiseaza un look obosit si pare a fi slabit enorm in ultimele luni, ducand presa cu gandul la o revenire a cancerului sau pancreatic. In plus, New York Times ne informa cu cateva luni in urma ca Steve Jobs ar fi suferit o noua interventie chirurgicala la inceputul anului, avand ca urmare aparitia unor probleme digestive.

Revenind la Bloomberg, documentul acestora de 2500 de cuvinte ii multumeste lui Steve Jobs pentru ca a facut computerele personale atat de usor de utilizat, schimband si modul de realizare al animatiilor (Jobs a fost CEO al Pixar). In plus, necrologul ii da credit CEO-ului Apple si pentru schimbarea modului de utilizare al telefoanelor mobile.

Intre timp, aflam ca Apple se pregateste de un nou eveniment in data de 9 septembrie, oficialul Digg Kevin Rose afirmand ca producatorul lui iPhone va lansa o noua linie iPod Nano, dar si o noua versiune a lui iTunes, 8.0.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×