iPhone 3G costa 1 euro... prin T-Mobile in Germania

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.708 ori
<b>iPhone 3G costa 1 euro... prin T-Mobile in Germania</b>Ce schimbare de la pretul de 2000 de dolari de ieri, la cel de 1 euro de azi. Operatorul german T-Mobile va vinde telefonul Apple iPhone 3G la pretul de 1 euro, in versiunea de 8GB, impreuna cu un abonament lunar de 69 de euro, ne informeaza Reuters....

Ce "schimbare" de la pretul de 2000 de dolari de ieri, la cel de 1 euro de azi. Operatorul german T-Mobile va vinde telefonul Apple iPhone 3G la pretul de 1 euro, in versiunea de 8GB, impreuna cu un abonament lunar de 69 de euro(!!!), ne informeaza Reuters.

Apple va atinge mult mai multi consumatori, prin lansarea noului iPhone in 70 de tari, mutare ce va populariza handsetul si in zonele in care prima versiune a ajuns mai tarziu sau deloc. Daca va intrebati de ce este acum posibila lansarea lui iPhone 3G in mai multe tari, ei bine este "vina" operatorilor, care nu mai trebuie sa isi imparta veniturile cu Apple.

Aceste companii, printre care si T-Mobile, au tot interesul sa scada pretul handsetului, recuperandu-si profitul din abonamentele uriase cu care este vandut noul iPhone. Unii operatori, cum este O2, au afirmat ca utilizatorii unui iPhone fac un trafic de date de 30 de ori mai mare decat alti utilizatori de telefoane cu suport pentru Internet mobil. Primul iPhone se vindea in urma cu un an la preturi de sute de euro, impreuna cu abonamente cu preturi uriase si chiar si in aceste conditii, 6 milioane de unitati au ajuns in casele utilizatorilor.

In cazul versiunii de 16GB oferite de catre T-Mobile, pretul va fi de 19.95 euro, iar iPhone 3G va sosi cu un abonament de date ce costa 89 de euro pe luna, cu un maxim de 249.95 euro pe luna si un minim de 29 de euro in cazul acelorasi abonamente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×