Experienta hands-on cu noile telefoane Nokia E66 si E71

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.449 ori
<b>Experienta hands-on cu noile telefoane Nokia E66 si E71</b>Dupa ce ieri va prezentam specificatiile tehnice si potentialul noilor telefoane Nokia E66 si E71, a venit momentul unei experiente mai apropiate. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video de analiza a acestor noi...

Dupa ce ieri va prezentam specificatiile tehnice si potentialul noilor telefoane Nokia E66 si E71, a venit momentul unei experiente mai apropiate. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video de analiza a acestor noi terminale Nokia:

Telefoanele sunt destinate segmentului business si sunt bazate pe platforma S60, ambele fiind teoretic identice, la capitolul specificatii. Daca sunteti un fan al sistemului T9 si preferati orientarea verticala a ecranului, sliderul E66 este ideal pentru dumneavoastra. Puteti opta totusi si pentru cei 10 mm de grosime ai lui E71 si geniala sa tastatura QWERTY. Tastele lui Nokia E71 ofera un feeling mai placut utilizatorului, care chiar simte ca le apasa, asta in comparatie cu tastaturile predecesorilor sai.

Problema este numarul lor, de vreme ce E71 dispune de un QWERTY destul de aglomerat, dar cu care va veti obisnui de-a lungul timpului. E66, in schimb, surprinde placut prin mecanismul sau glisant dar si prin grosimea sa, destul de mare pe langa cea a lui E71. Totusi, ambele terminale sunt destul de manevrabile si de subtiri pentru smartphone-uri performante. Noutatea de pe lista de specificatii a handseturilor este butonul care face trecerea de la  functii business la cele de uz personal, inclusiv trecerea de la conturile de email si calendar la aplicatii mai personale.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×