UE vrea sa platim pentru apelurile primite

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.318 ori
<b>UE vrea sa platim pentru apelurile primite</b>Seful UE in segmentul de telecomunicatii, Viviane Reding va fi urata nu numai de catre operatori, pentru reducerea tarifelor ci si de clientii acestora, destul de curand pentru ca a sugerat implementarea platii pentru apelurile primite. Aceasta practica...

Seful UE in segmentul de telecomunicatii, Viviane Reding va fi urata nu numai de catre operatori, pentru reducerea tarifelor ci si de clientii acestora, destul de curand pentru ca a sugerat implementarea platii pentru apelurile primite.

Aceasta practica este deja intalnita in SUA, China si Singapore, dar nu ne-am imagina cum ar fi sa platim pentru fiecare apel pe care-l primim, in special noi romanii, natia Cosmote, minute gratis, "moka". Reding doreste de asemenea reducerea tarifelor pentru mesajele scrise, trimise de catre europeni in timp ce se afla in alta tara decat cea in care s-au abonat.

Va mai fi nevoie de cateva ieftiniri serioase ale tarifelor, pana ce stomacul fin al europenilor sa digereze o legislatie care sa impuna plata apelurilor primite. Exista persoane care se complac in postura de utilizator "pasiv", posesori de cartele prepay, care mai mult primesc apeluri decat suna si sunt fani ai "bipului suna-ma". Dupa ce Reding parea ca loveste adanc in politica operatorilor, iata ca o astfel de masura ar creste veniturile marilor companii de telefonie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×