iPhone 3G costa 179 la Orange, conform paginii ascunse a site-ului oficial

2.815 ori
<b>iPhone 3G costa 179 la Orange, conform paginii ascunse a site-ului oficial</b>Popularul handset iPhone 3G soseste prin Orange Romania maine noapte, incepand cu ora 00.00, dar in avampremiera lansarii am facut o super-descoperire: pagina secreta a site-ului oficial, care dezvaluie pretul de pornire al handsetului iPhone 3G si anume...

Popularul handset iPhone 3G soseste prin Orange Romania maine noapte, incepand cu ora 00.00, dar in avampremiera lansarii am facut o super-descoperire: pagina secreta a site-ului oficial, care dezvaluie pretul de pornire al handsetului iPhone 3G si anume 179 de euro.

Orange este unicul operator din Romania care include handsetul in oferta sa, atat in varianta de 8 GB, cat si in cea de 16. Clientii noi care cumpara un iPhone 3G pot opta fie pentru un abonament de 39 de euro, fie pentru cel de 59, ambele incluzand minute nationale, SMS-uri si pachete date si tarife speciale in roaming.

Pretul lui iPhone 3G va ajunge de la 179 la 489 de euro, in functie de modelul pe care il achizitionati, dar si de abonamentul pentru care optati. Daca sunteti deja client Orange, puteti cumpara un iPhone 3G beneficiind de tarife reduse prin intermediul programului de fidelizare Orange Thank You. Printre aceste oferta se numara si o optiune de 12 euro pe luna ce include trafic de date si minute si va permite sa achizitionati noul iPhone la pretul de 289 de euro.

Nu doar iPhone 3G va sosi la Orange, ci si toate accesoriile sale populare, de la docking station, cablu TV out sau huse speciale, pana la folii protectoare pentru ecran sau incarcator pentru masina. Veti gasi telefonul in 25 de magazine partenere Orange, Euro GSM, Fonomat, Say si in reteaua Apple Premium Reseller.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×