Ceasul telefon din aur de 18 carate merita banii

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 3.416 ori
<b>Ceasul telefon din aur de 18 carate merita banii</b>Este ziua telefoanelor pretioase astazi, dupa ce am vazut noul Nokia 8800 si un Mobiado in editie limitata, iata ca si un ceas telefon suflat cu aur isi face aparitia. Vorbim despre un model de ceas-telefon din aur de 18 karate, care soseste cu un display...

Este ziua telefoanelor pretioase astazi, dupa ce am vazut noul Nokia 8800 si un Mobiado in editie limitata, iata ca si un ceas telefon suflat cu aur isi face aparitia.

Vorbim despre un model de ceas-telefon din aur de 18 karate, care soseste cu un display LCD touchscreen cu diagonala de 1.5 inchi si o camera de 1.3 megapixeli. In plus, handsetul ofera suport quad-band GSM si include un slot microSD/ TF flash cu suport pentru carduri de 1 GB, Bluetooth 2.0 cu A2DP si un player MP3/MP4.

In plus, veti utiliza conexiunea sa USB atat pentru transferul de date, cat si pentru incarcarea terminalului si pentru atasarea castilor. Impresionant este pretul acestui handset, de doar 163 de dolari, incredibil pentru orice produs care contine aur de 18 karate. Ne intrebam cat metal pretios a fost folosit pentru ca acest ceas-telefon sa fie considerat pretios.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×