HTC Touch Diamond gratis prin Vodafone, raspunsul la Orange iPhone

3.080 ori
<b>HTC Touch Diamond gratis prin Vodafone, raspunsul la Orange iPhone</b>Dupa ce va informam ca popularul Touch Diamond, caruia mai deunazi ii faceam recenzia, a primit premiul EISA pentru cel mai bun smartphone, iata ca handsetul soseste in oferta Vodafone, dar nu oricum ci gratis. Veti putea achizitiona un Diamond din...

Dupa ce va informam ca popularul Touch Diamond, caruia mai deunazi ii faceam recenzia, a primit premiul EISA pentru cel mai bun smartphone, iata ca handsetul soseste in oferta Vodafone, dar nu oricum ci gratis.

Veti putea achizitiona un Diamond din magazinele Vodafone si cele partenere ale companiei impreuna cu 4 tipuri de abonamente. Acestea includ minute nationale, pachete date, SMS-uri si MMS-uri. Clientii Vodafone vor putea cumpara un astfel de handset la preturi cuprinse intre 0 si 249 de euro, oferta ce aminteste foarte mult de cea Orange care include un iPhone 3G, doar ca aceea nu porneste de la zero.

Cele 4 pachete de abonamente cu care soseste HTC-ul sunt Vodafone Multiplu 50, cu tarif de 11.5 euro pe luna, Vodafone Multiplu 100, cu un tarif de 20 de euro pe luna, Vodafone Multiplu 200, la 34 de euro pe luna si Vodafone Multiplu 400, care va scoate din buzunarul dumneavoastra 56 de euro lunar timp de 2 ani. Acesta din urma este cel care include un handset gratuit HTC Touch Diamond, in vreme ce restul abonamentelor includ variante platite ale terminalului.

Pentru mai multe detalii despre acest telefon si functiile sale nu uitati sa aruncati o privire asupra recenziei noastre:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×