iPhone 3G nu se mai lanseaza pe 9 iunie... ci pe 15

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.346 ori
<b>iPhone 3G nu se mai lanseaza pe 9 iunie... ci pe 15</b>Majoritatea imaginilor si informatiilor scapate despre iPhone nu provin de la angajatii Apple ci de la partenerii companiei, printre care se numara si AT&T. Se pare ca operatorul a trimis un mail la nivel national, informandu-si toti angajatii ca este...

Majoritatea imaginilor si informatiilor scapate despre iPhone nu provin de la angajatii Apple ci de la partenerii companiei, printre care se numara si AT&T. Se pare ca operatorul a trimis un mail la nivel national, informandu-si toti angajatii ca este asteptat un numar important de clienti in magazinele sale intre datele de 15 iunie si 12 iulie.

Motivul pentru numarul crescut de cleinti este cu siguranta celebrul iPhone 3G a carui lansare pare a fi fost amanata cu o saptamana. Ca si in urma cu un an, in perioada mentionata anterior angajatii nu vor avea voie sa isi ia liber, pentru a face fata fluxului de fani iPhone. De asemenea, de vreme ce Apple are nevoie de toate "trupele" sale, putem presupune ca vom vedea mai multe lansari, insotind-o pe cea a noului iPhone.

Este interesant de observat cum Apple isi considera succesul asigurat si mentioneaza in e-mailul trimis angajatilor ca din cauza vanzarilor masive, acestia nu isi vor putea lua concediu. Si daca vanzarile nu vor fi atat de mari? Daca iPhone 3G va dezamagi? Daca frenezia nu va fi atat de mare ca acum un an?

Din fericire pentru compania lui Steve Jobs este foarte posibil ca isteria iPhone sa se pastreze...

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×