Vodafone isi reafirma importanta prin CEO-ul sau

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 953 ori
<b>Vodafone isi reafirma importanta prin CEO-ul sau</b>Arun Sarin, CEO-ul Vodafone a afirmat ca toti furnizorii de continuturi care doresc sa lanseze servicii direct catre consumatori vor trebui sa colaboreze cu Vodafone. Desi afirmatia pare plina de aroganta, exista si argumente in pledoaria bossului...

Arun Sarin, CEO-ul Vodafone a afirmat ca toti furnizorii de continuturi care doresc sa lanseze servicii direct catre consumatori vor trebui sa colaboreze cu Vodafone. Desi afirmatia pare plina de aroganta, exista si argumente in pledoaria bossului companiei britanice.

Intr-un interviu cu Financial Times, Sarin a pus accentul pe faptul ca operatorii au "darul unic" al facturarii, care inseamna ca acestia nu vor deveni vreodata o sursa infinita de date descarcate. Printre exemplele de astfel de surse, mentionate de CEO-ul companiei se numara si Google, Nokia sau Apple. Este interesant de observat ca un operator de acest calibru stie ca tarifarea sa reprezinta o sursa de venit si pentru providerii de continuturi, care vor dori cu siguranta sa colaboreze cu un furnizor de servicii de telefonie.

De asemenea operatorii de telefonie poseda informatii valoroase despre clientii lor si produsele distribuite prin intermediul gigantilor acestei industrii isi pot atinge publicul tinta mai usor. De aici si colaborarea a numerosi artisti pop cu T-Mobile, Orange sau Vodafone si distribuirea majoritatii jocurilor pentru telefoane mobile prin intermediul portalurilor detinute de operatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×