iPhone 3G se vinde cu iz de manga in Japonia

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.318 ori
<b>iPhone 3G se vinde cu iz de manga in Japonia</b>In vreme ce multi dintre analistii industriei mobile se asteptau ca noul iPhone sa nu se descurce prea bine in Asia, handsetul si-a epuizat stocurile inca de vineri (ziua lansarii) in Japonia. Motivul? Desi pe acest feature nu s-a insistat foarte mult,...

In vreme ce multi dintre analistii industriei mobile se asteptau ca noul iPhone sa nu se descurce prea bine in Asia, handsetul si-a epuizat stocurile inca de vineri (ziua lansarii) in Japonia.

Motivul? Desi pe acest feature nu s-a insistat foarte mult, trebuie sa aflati ca iPhone-ul poate afisa benzi desenate manga. In cazul in care nu stiati, manga si anime reprezinta un fenomen extrem de popular in Japonia si au existat chiar demonstratii in cadrul showului Digital Publishing din Tokyo, care prezentau felul in care poate fi folosit un iPhone pentru a citi manga.

Cu o singura atingere a degetului, utilizatorul poate trece la urmatoarea pagina a benzii desenate sau o poate roti la 90 de grade. Astfel, oricat de mult ne-ar surprinde, japonezii nu vor folosi acest handset drept telefonul 3G/playerul multimedia ideal ci drept un cititor de benzi desenate. La urma urmei, vorbim despre tara in care PSP-ul este la putere, iar telefoanele 3G sunt deja de moda veche. Sa aminteasca va rog cineva americanilor ca si ei sunt obsedati de benzi desenate, Marvel Comics si ca iPhone-ul 3G s-ar putea vinde si mai bine pe baza acestei pasiuni.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×