Sony Ericsson W302 "Feng" scapat pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.430 ori
<b>Sony Ericsson W302 "Feng" scapat pe Internet</b>Ieri va informam ca modelul Patti al celor de la Sony Ericsson este acum cunoscut sub numele de W902 si iata inca un handset din seria Walkman, care a "scapat" pe Internet. Sony Ericsson W302, cunoscut si ca "Feng" va fi lansat chiar mai curand decat ne...

Ieri va informam ca modelul Patti al celor de la Sony Ericsson este acum cunoscut sub numele de W902 si iata inca un handset din seria Walkman, care a "scapat" pe Internet.

Sony Ericsson W302, cunoscut si ca "Feng" va fi lansat chiar mai curand decat ne asteptam. Din cate putem observa si deduce din numele sau, acest terminal nu este unul special, fiind un candybar low-end, sau maxim mid-range. Pe lista sa de specificatii se afla o camera de 2 megapixeli cu autofocus si un display de 176 x 220 pixeli.

Evident, playerul muzical este la posturi, deoarece vorbim despre un telefon Walkman la urma urmei. Platforma software A2 a celor de la Sony Ericsson ruleaza aplicatiile in fundal, iar acestea sunt toate informatiile pe care le avem despre acest nou handset Walkman. Va vom anunta de indata ce aflam pretul si data de lansare pentru acest telefon, probabil parte a unei noi mega-lansari (de 5-6 telefoane) cu care Sony Ericsson ne-a obisnuit in ultimele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×