Noi imagini cu BlackBerry Thunder - tastatura in actiune

1.213 ori

Nu, singurul BlackBerry cu touchscreen nu a beneficiat brusc de o tastatura fizica, dar keypadul sau virtual este la posturi, dupa cum putem vedea si in noile imagini "scapate" cu BlackBerry Thunder. Cu cateva zile in urma va aratam cateva noi imagini cu...

Nu, singurul BlackBerry cu touchscreen nu a beneficiat brusc de o tastatura fizica, dar keypadul sau virtual este la posturi, dupa cum putem vedea si in noile imagini "scapate" cu BlackBerry Thunder.

Blackberry Thunder

Cu cateva zile in urma va aratam cateva noi imagini cu acest telefon plus va aduceam cateva vesti proaste despre amanarea handsetului si bugurile sale. Noul BlackBerry Thunder soseste cu dotari similare cu cele ale lui Apple iPhone, prima similaritate fiind ecranul sau, fabricat din sticla si folosind tehnologia multi-touch.

In vreme ce Thunder foloseste o tastatura virtuala QWERTY, varianta sa full poate fi vizualizata doar in mod landscape, altfel veti folosi o tastatura SureType. In ce priveste browserul acestui terminal BlackBerry, el este bazat pe engine-ul WebKit, acelasi folosit de catre Safari pe iPhone. Acesta ofera o experienta de web browsing pe noul Thunder clar imbunatatita fata de precedentele modele de telefoane produse de catre RIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×