iPhone 3GS, primit cu entuziasm scazut

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.411 ori
<b>iPhone 3GS, primit cu entuziasm scazut</b>Cel mai nou model de iPhone a fost lansat ieri, atragand sute de fani in fata magazinelor de specialitate, dar numarul si entuziasmul acestora nu s-a putut compara cu cele ale fanilor din 2007 si 2008. Cateva sute de cumparatori s-au aflat in fata...

Cel mai nou model de iPhone a fost lansat ieri, atragand sute de fani in fata magazinelor de specialitate, dar numarul si entuziasmul acestora nu s-a putut compara cu cele ale fanilor din 2007 si 2008.

Cateva sute de cumparatori s-au aflat in fata magazinelor Apple din din New York si San Francisco, inainte ca ele sa se deschida la ora locala 7 am, dar cozile erau mult mai scurte decat cele din anii trecuti, odata cu aparitia modelelor precedente de iPhone. Analistii prezisesera o multime mai putin entuziasta in privinta lansarii lui iPhone 3GS si a fost prima oara cand Apple si AT&T au preluat pre-comenzi pentru noul terminal, ajutand clientii sa evite aglomeratia din magazine.

Noua versiune de iPhone vine cu un procesor mai rapid, o viata mai lunga a bateriei si suport pentru captura video, dar upgrade-urile fata de iPhone 3G sunt minore, per total. Analistii au afirmat ca e posibil ca in acest prim weekend de vanzare a lui iPhone 3GS, 500.000 de unitati sa fie activate si ca stocurile sa fie epuizate, atat in cazul AT&T, cat si al retaileror Wal-Mart si Best Buy.

iPhone 3GS, primit cu entuziasm scazut

Trebuie mentionat si faptul ca pre-comenzile vor ajuta la atingerea acestei performante, iar aruncand o privire in trecut, aflam ca Apple a vandut peste 40 de milioane de unitati ale lui iPhone si iPod Touch, un succes greu de egalat. Pe langa noul terminal, Apple mai are o oferta imbatabila: iPhone 3G la un pret injumatatit, de doar 99 de dolari.

[sursa reuters]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×