iPhone SE: Design familiar, mic şi practic

1.274 ori
<b>iPhone SE: Design familiar, mic şi practic</b>iPhone SE e identic cu iPhone 5s ca dimensiuni, vă spun asta din start. Cele două sunt foarte uşor de confundat, dacă nu ar fi nuanţa rose gold să le separe. Telefonul cel nou vine pe argintiu, auriu, space gray şi auriu rose, iar el măsoară..

iPhone SE e identic cu iPhone 5s ca dimensiuni, vă spun asta din start. Cele două sunt foarte uşor de confundat, dacă nu ar fi nuanţa rose gold să le separe. Telefonul cel nou vine pe argintiu, auriu, space gray şi auriu rose, iar el măsoară 7.6 mm în grosime şi cântăreşte 113 grame. Asta îl face teoretic cu un gram mai greu decât iPhone 5s.

Cele două modele au fix aceeaşi lungime şi lăţime, plus construcţie metalică unibody. Corpul lui iPhone SE e fabricat din aluminiu, minus zona frontală, unde se află un panou din sticlă, sau spatele, unde sus şi jos se află un panou din sticlă sau ceramică. Acest telefon cu ecran de 4 inch are construcţie solidă, e foarte comod şi are o aderență excelentă.

Utilizarea cu o singură mână e perfectă, dar pentru cineva care vine de la un phablet poate părea o "jucărie", mult prea uşor de scăpat din mână şi având nevoie disperată de o husă care să îl facă mai uşor de apucat. Am remarcat şi că muchiile drepte nu sunt la fel de plăcute la atingere cu degetele precum cele rotunjite de pe iPhone 6.

Butoanele sunt comode şi familiaritatea rămâne cuvântul cheie aici, dacă aţi mai folosit vreodată un iPhone cu ecran de 4 inch. În plus, pot spune că handsetul arată chiar elegant pe auriu rose.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×